BLACK FRIDAY 2016. Cum a apărut VINEREA NEAGRĂ

BLACK FRIDAY 2016. Black Friday și-a făcut apariția în sua cu ocazia sfârșitului Zilei Recunoștinței, sărbătoare care are loc în ultima zi de joi a lunii noiembrie.

BLACK FRIDAY 2016. Teoretic Black Friday, sau Vinerea Neagră, ar trebui să cadă în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, dar cum lanțurile de magazine locale, cel puțin de la noi, nu își pot suprapune ofertele în exact aceeași perioadă din teama de a pierde clienți, au decis să-și înceapă sezonul de reduceri mai devreme.

BLACK FRIDAY 2016. În ciuda faptului că Black Friday este, de fapt, un fel de "sărbătoare" a consumerismului, nu a fost mereu un eveniment fericit. Nu neapărat din cauza bătăilor din supermarketuri deja ajunse faimose în ultimii ani, ci și din cauza haosului care avea loc după Ziua Recunoștiinței, când americanii ieșeau la cumpărături in număr record.

BLACK FRIDAY 2016. De când a apărut Black Friday, în 1975, termenul a căpătat pentru prima oară o altă valoare. Comercianții operau în pierdere între lunile ianuarie și noiembrie și spuneau că veniturile erau "pe roșu". Începând din noiembrie, aceștia începeau să scoată profituri substanțiale, adică veniturile "erau pe negru".

BLACK FRIDAY 2016. Din cauza numărului mare de clienți magazinele au fost nevoite să deschidă mai devreme decât era normal, și anume de la 6 dimineața, iar mai apoi, ca să poată căpăta un avantaj și mai mare față de competiție, au mutat deschiderea magazinelor la miezul nopții.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel