BLACK FRIDAY 2015: Lista magazinelor de BLACK FRIDAY

În România, majoritatea magazinelor vor "fura" și anul acesta startul în cea mai mare campanie de reduceri din an, respectiv Black Friday 2015.

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reuşit să se impună pe majoritatea pieţelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video.

BLACK FRIDAY. În anii trecuţi, magazinele mari, precum Emag, Evomag.ro, Flanco,  Altex, au anunţat că vor devansa Black Friday-ul organizat de ei cu o săptămână, astfel că şi în 2015 se va întâmpla acest lucru, Black Friday având loc în vinerea de 20 noiembrie 2015. Reducerile s-au prelungit în multe cazuri şi în weekendul următor, respectiv între 21 şi 23 noiembrie.

BLACK FRIDAY 2015 include magazine de electronice şi IT, magazine de haine, încălţăminte şi accesorii, magazine de cărţi şi materiale didactice, magazine de ceasuri, magazine pentru copii, magazine Home & Deco sau magazine cu cosmetice, dar și oferte ale băncilor care se aliniază acestei sărbători.

BLACK FRIDAY. Printre magazinele care şi-au anunţat deja participarea la Black Friday 2015 se număra EvoMag, Clickshop, Elefant, Otter,  sau Avon.

LISTA magazinelor participante la Black Friday 2015:

Magazine de electronice şi IT

Elefant

Clickshop

Flanco

Magazine de haine, încălţăminte şi accesorii

deClub.ro

KurtMann

Ecco Shoes

Otter

Magazine de cărţi

Libris

Nemira

Magazine pentru copii

Noriel

Nichiduta

Magazine de cosmetice

Avon

cupio.ro.

eMag rămâne liderul campaniei de reduceri, având  oferte aproape în fiecare zi. De exemplu, în această perioadă, este activă pe site campania "Săptămâna Electrocasnicelor", în care preţurile rivalizează cu cele de Black Friday 2015. Găsiţi oferta AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel