BLACK FRIDAY 2015. Ce magazin a anunțat că va fi ÎNCHIS

BLACK FRIDAY 2015. În timp ce majoritatea magazinelor se pregătesc intens pentru Black Friday, un retail american a decis să nu deschidă în ziua respectivă.

BLACK FRIDAY 2015. Recreational Equipment Inc., cunoscut ca REI, un retailer din Statele Unite ale Americii care vinde în principal produse pentru activităţi în aer liber, a lansat o campanie prin care declară război Black Friday.

În ziua pe care mizează majoritatea companiilor pentru a creşte numărul de vânzări din anul respectiv, REI va închide toate magazinele şi, mai mult, îşi va plăti cei 12.000 de angajaţi ca şi cum ar o zi normală de muncă.

Campania, numită #OptOutside, a fost creată de o echipă de specialişti de la Venables Bell & Partners, Edelman, Spark şi REI, iar la baza deciziei de a închide magazinele a stat dorinţa de a atrage atenţia asupra faptului că oamenii ar trebui să se bucure mai mult de natură, scrie Adweek. com.

REI încurajează oamenii să se alăture campaniei folosind hashtagul #OptOutside şi să profite de ocazie să îşi petreacă timpul alături de familie şi prieteni.

"Black Friday este momentul perfect pentru a ne aminti că viaţa este mai bogată, mai conectată şi complexă atunci când alegem să o petrecem în natură", declară Stritzke.

Într-o scrisoare adresată celor 5,5 milioane de membri, Stritzke l-a citat pe John Muir, care a afirmat în 1901: "Mii de oameni obosiţi, stresaţi şi prea obişnuiţi cu civilizaţia încep să afle că a merge în munţi înseamnă a merge acasă".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel