BLACK FRIDAY 2014 - VIVRE.RO: Reduceri de până la 80% la mii de produse de casă și grădină

Vivre.ro, cel mai mare retailer online de produse de casă și grădină, anunță reduceri uriașe de Black Friday 2014, de până la 80%, aplicate tuturor obiectelor de mobilier, decorațiuniulor, textilelor, accesoriilor și produselor de bucătărie.

Vivre.ro organizează anul acesta două campanii de Black Friday, care se vor desfășura în următoarele două week-end-uri ale lunii noiembrie: Early Black Friday va avea loc între 21 – 24 noiembrie și Black Friday, între 28 noiembrie și 1 decembrie. Ambele campanii de reduceri vor începe vineri, la ora 10:00 AM, și se vor încheia luni, la ora 10:00 AM. 

Citește și: Lista magazinelor care vor participa la Black Friday 2014

În cele două campanii de Black Friday 2014, reducerile oferite de Vivre.ro vor ajunge până la 80% și se vor aplica la toate obiectele de mobilier, decorațiuni, textile, accesorii și produse de bucătărie.  De Black Friday 2014, cumpărătorii au acces la peste 3.000 de produse, provenind de la minimum 50 de furnizori. Clienții vor putea achiziționa produse pentru casă care sunt disponibile în România doar pe Vivre.ro, o mare parte dintre obiecte fiind oferite în exclusivitate de retailerul online.

"Față de o perioadă obișnuită, ne așteptăm la o triplare a vânzărilor și estimam un volum de peste 2.5 milioane de lei în ambele campanii. Am pregătit pentru aceste ocazii o ofertă generoasă, iar produsele pe care le vom oferi în aceste două weekend-uri sunt dintre cele mai căutate și apreciate de clienții Vivre", a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre.

Vezi și: Ce trebuie să știi ca să nu iei "țeapă" de Black Friday 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel