BLACK FRIDAY 2014. Când va avea loc în România

BLACK FRIDAY 2014. Numită și Vinerea Neagră, sau Vinerea Reducerilor, chiar dacă a ajuns de câțiva ani în România,  BLACK FRIDAY a devenit un reper pentru cei care vor să investească în diferite produse la preț redus.

BLACK FRIDAY 2014. De regulă,  Black Friday cade  în ultima vineri a lunii noiembrie, dar dacă  judecăm după experienţa anilor trecuţi, lucrurile se schimbă puţin, cel puţin atunci când vorbim de România. În mod normal, Black Friday 2014 România ar trebui să aibă loc pe data de 28 Noiembrie 2014, 'sărbătoarea reducerilor şi ofertelor' din România fiind legată de evenimentul din afară.

BLACK FRIDAY 2014. Totuși, anul trecut o serie de magazine mari au  furat startul, devansând BLACK FRIDAY-ul organizat de ei  cu o săptămână mai devreme. Astfel, că și în acest an o parte din retaileri   vor devansa Vinerea Neagră cu o săptămână, pe 21 Noiembrie 2014.

Citește și: BLACK FRIDAY 2014. Ce produse vor avea preț redus

BLACK FRIDAY 2014. Însă nu toate magazinele din România vor oferi reducerile pe data de 21 , o serie destul de însemnată de retaileri şi magazine vor pregăti ofertele pentru data de 28 Noiembrie, la sfârşitul lunii. În plus, destul de mulţi vor oferi reduceri în ambele weekenduri, dar şi în săptămâna dintre acestea.

BLACK FRIDAY 2014. Cu alte cuvinte, putem spune că anul aceste Black Friday-ul a devenit un Black Week prelungit, ce va începe pe 21 Noiembrie şi va dura până pe 1 Decembrie, cu două puncte culminante: Vinerile de 21 şi de 28 ale acestei luni.

BLACK FRIDAY 2014. Cele mai mari discounturi la laptopuri, televizoare, telefoane mobile şi alte gadgeturi vor apărea vineri pe 21, şi în weekendul imediat următor, pe 22 şi 23 Noiembrie, sau în weekendul ce va urma, în funcţie de cum îşi alege fiecare magazin perioada reducerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel