Black Friday 2013: Reduceri de până la 75% cu BILETOO.ro și BLT.ro la toate evenimentele

De Black Friday, rețelele de ticketing BILETTOO.ro și BLT.ro își răsplătesc clienții, oferindu-le, pe lângă zeci de premii și posibilitatea achiziționării de bilete la prețuri reduse de până la 75%, la diverse evenimente, precum concertele Scorpions, Jose Carreras, Demis Roussos sau piesele de teatru Mă Mut La Mama, Străini În Noapte.

Astfel, reprezentanții rețelei de tiketing BILETOO.ro, împreună cu organizatorii deevenimente din România, oferă iubitorilor de cultură posibilitatea ca pe parcursul acestui week-end să achiziționeze bilete la piese de teatru, concerte și spectacole la preț redus, reducerea fiind cuprinsă între 25% și 75%.

Biletele  la toate evenimentele afișate pot fi cumparate la preț redus în perioada 22-24 noiembrie 2013 și din magazinele partenere BILETOO.ro:

- magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter);

- casieria Salii Palatului;

- Magazinele Flanco din Bucuresti si din toata tara;

- Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara;

- Libraria Mihai Eminescu;

- Palatului Copiilor;

- Magazinul Biletfan - Statia de metrou Unirii 1;

- Magazinul Muzica

Pentru comenzile online, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier!

Cum poți face economie de 75% și să câștigi și o întâlnire cu trupa Scorpions

Deși pare de necrezut, de Black Friday, toți cei care comanda bilete la diverse evenimente de pe BLT.ro nu numai că vor face economii de până la 75% la prețurile biletelor, dar vor avea șansa să câștige numeroase premii, ce includ bilete la concerte, spectacole, piese de teatru, întâlniri cu membrii trupei Scorpions sau cu celebrul tenor Jose Carreras, precum și  tricouri și CD-uri semnate de trupa Led Apple, Meet&Greet-uri, lista completă de premii și orele de tragere la sorți regăsindu-se pe www.BLT.RO.

Prin urmare, oricine comandă în acest week-end un bilet de pe www.BLT.ro, intră automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unuia din premiile puse în joc. Pentru toate comenzile, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel