Black Friday 2013: Campanie de reduceri dedicată companiilor

Un important magazin online anunță că este primul care va avea o zi de Black Friday dedicată special companiilor, cu reduceri uriașe pregătite. Pentru Black Friday 2013, magazinul online Azerty.ro a pregătit discounturi de până la 50% pentru produsele business dedicate companiilor.

În data de 22 noiembrie, pe site-ul magazinului vor putea fi găsite produse necesare desfăşurării activităţii companiilor, care vor beneficia de discounturi de până la 50%. Oferta va cuprinde produse din categoriile de video proiectoare, sisteme PC, servere, sisteme de supraveghere, reţelistică, dar va fi completată şi de produse de larg consum. Dacă în 2012 am văzut o luptă aprinsă între clienţi pentru achiziţionarea de produse consumer din categoriile electrocasnice, componente PC, laptopuri, aparate foto sau alte echipamente electronice de ultimă generaţie, anul acesta reprezentanții companiei anunță că doresc să permită şi companiilor să participe la acest eveniment, oferindu-le produse interesante de business şi acces la discounturile de Black Friday. Beneficii pentru persoanele juridice “Plecând de la ideea că în ultimile luni companiile s-au confruntat cu un context economic dificil din cauza măririi taxelor şi impozitelor, ne-am gândit să abordăm în acest an un  Black Friday menit să vină în sprijinul acestora. Astfel, am lansat conceptul Black Friday pentru companii, prin care acestea vor putea achiziţiona produse business la preţuri cu discounturi de până la 50%.  În plus, din dorinţa de a oferi clienţilor noştri o soluţie completă de business, de Black Friday fiecare client persoană juridică va primi cadou Cardul VIP, care conţine o serie de servicii premium:
  • 2 % discount la cumpărăturile efectuate pe Azerty.ro;
  • Acces gratuit la RVX Manager, o soluţie ERP deschisă şi flexibilă, adaptabilă domeniului tău de activitate. O facilitate excelentă pentru micii între prinzători şi I.M.M-uri;
  • Transport gratuit indiferent de valoarea comenzii sau localitate;
  • Serviciu pick-up & return pentru orice problemă de service;
  • Linie specială dedicată problemelor tehnice.
Cu siguranţă în acest an Azerty.ro va înregistra o creştere semnificativă a valorii medii a comenzii faţă de anul trecut, când, produsele comercializate de Black Friday au fost doar cele consumer. De aceea, ne aşteptăm la vânzări de peste 8 milioane de RON  în acestă campanie" declară Ana Mihăilescu, Marketing Manager la Azerty.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel