Bittman vorbește despre intrarea în politică. Ofertele primite

Dan Bittman a vorbit despre ofertele pe care le-a primit de a intra în politică.

"Da, au mai fost oferte. Dar nu m-au mai interesat și nu mă interesează politica în sine, nu mi se pare pentru mine. De ce? Pentru că spun ce gândesc și asta nu se face în politică, sunt coleric și în politică trebuie să ai un soi de diplomație, care câteodată nu e apreciată, mă uit acum că se bat prin studiouri, politicieni, foști politicieni, plus că eu sunt om pe care dacă îl pui într-o direcție, mă duc înspre ea", a zis artistul.

"Sunt mai degrabă liberal da, pentru că am avut o meserie liberală toată viața mea, am depins de mine și de forțele mele și ale colegilor mei", a mai zis Dan Bittman într-un interviu acordat pentru Antena 3.

[citeste si]

Întrebat ce sfat le-ar da politicienilor, cântărețul a spus: "Să se lase. Toți! Nu avem nevoie de ei, țara merge și fără ei. Sunt convins de lucrul acesta. Dacă am putea să avem un set de 100 de legi pe care să le respectăm cu strictețe eu cred că ne-am descurca foarte bine sau dacă nu se lasă, să mai pună mâna să mai citească ceva. Vin foarte mulți neaveniți, oameni fără cultură, fără educație, intră în politică unii crezând și unii chiar reușind să ajungă foarte sus, să parvină. Or lucrul acesta îl fac doar pentru ei înșiși. Nu și pentru restul. Să nu intre în politică dacă nu iubesc oamenii pentru că dacă nu îți iubești concetățenii și îi consideri așa, un fel de pleavă pe care să o muți de colo-colo, iarăși e o greșeală. Dar ce spun eu, suntem visători, nu?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel