Bistriţa-Năsăud: Scorul obţinut de liberali la nivel judeţean, al treilea pe ţară, potrivit lui Ioan Turc

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, le-a mulţumit luni, într-o conferinţă de presă, cetăţenilor care au ieşit la vot în primul tur al alegerilor prezidenţiale şi în mod special celor care au votat cu Klaus Iohannis, spunând că scorul obţinut la nivel judeţean plasează filiala pe care o conduce pe locul al treilea pe ţară.

"În solidar, am reuşit să obţinem din nou un scor care plasează filiala judeţeană a PNL pe locul trei în ţară, în rândul filialelor judeţene. S-a păstrat aceeaşi ordine ca la alegerile europarlamentare, cu Sibiu pe primul loc, judeţul preşedintelui Iohannis, cu Alba pe locul doi, iar la mică diferenţă de Alba se află Bistriţa-Năsăud. În condiţiile în care Alba este un judeţ cu puternică şi veche administraţie liberală (...), permiteţi-mi să apreciez munca colegilor mei ca fiind una extrem, extrem de eficientă", a spus Turc.

Liderul judeţean al PNL a catalogat drept "formidabil" scorul obţinut la nivelul municipiului Bistriţa, unde Klaus Iohannis a fost votat de 48% dintre cei care s-au prezentat la urne, fiind urmat de Dan Barna, cu 14,9%, şi Viorica Dăncilă, cu 13,7%.

"Scorul pe care l-am obţinut în municipiul Bistriţa este unul formidabil, este un scor care arată o favorabilitate pentru PNL deosebită. De aceea, suntem încrezători în ceea ce priveşte alegerile locale", a mai declarat Ioan Turc.

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, Klaus Iohannis a obţinut, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, 48,76% din sufragii, Viorica Dăncilă - 20,04%, iar Dan Barna - 10,21%. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel