Birou Permanent PSD. Situația filialei Timiș, dezbătută

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte luni, începând cu ora 12,00, la sediul central al partidului, printre temele aflate pe ordinea de zi regăsindu-se şi situaţia filialei Timiş, rămasă fără lider după ce Sorin Grindeanu a fost demis de CEx al PSD. 

Social-democraţii susţin că trebuie adoptată o decizie formală, după ce joi, 20 iulie, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Petru Andea a anunţat că a fost desemnat de către conducerea PSD să se ocupe de coordonarea activităţii filialei PSD Timiş. 

Conducerea naţională a PSD m-a desemnat să mă ocup de coordonarea activităţii filialei în perioada care urmează, de la 1 august. Sunt vicepreşedinte coordonator. Eu am oficial funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei. Domnul Sorin Grindeanu şi-a pierdut calitatea de membru al PSD în urma deciziei CEx, ca urmare nu avem preşedinte, iar dintre vicepreşedinţi, am fost desemnat eu să coordonez activitatea până când se vor organiza alegeri în filială, cel mai probabil în toamnă, afirma Petru Andea la momentul respectiv. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel