Birmingham: Belinda Bencic-Irina Begu LIVE SCORE

Irina Begu are parte de cel mai bun sezon al carierei. Tenismena româncă va juca, marți, în prima zi de la Birmingham. Sportiva româncă, numărul 26 WTA, are o adversară grea, Belinda Bencic, favorita numărul 4 și numărul 8 WTA. 

Belinda Bencic s-a retras. Irina Begu a câștigat. Românca era pe drumul spre câștig, după ce a reușit să-și adjudece primul set și marcase spre câștig în al doilea. 

BIRMINGHAM: BELINDA BENCIC-IRINA BEGU LIVE SCORE: 

Setul 2: 

3-4

3-3

3-2

2-2

2-1

1-1

1-0

Setul 1: Irina Begu a câștigat primul set. 

4-6

4-5

4-4

4-3

3-3

3-2

2-2

BIRMINGHAM: BELINDA BENCIC-IRINA BEGU. Din cauza ploii, meciul a fost amânat pentru miercuri, inițial pentru ora 13:00, apoi pentru 16:00.  

BIRMINGHAM: BELINDA BENCIC-IRINA BEGU. "Sunt foarte bine, sunt pregatită de sezonul de iarbă, am avut un sezon extraordinar pe zgură și asta îmi dă încredere. Este o suprafață specială și sper să mă adaptez cât mai repede", a spus Irina Begu, pentru DigiSport

BIRMINGHAM: BELINDA BENCIC-IRINA BEGU. Ion Țiriac crede că Irina Begu mai are de învățat, deși admite, că nu a urmărit-o foarte mult: "Un mare progres Begu, acum se pare că nu mai are problemele de sănătate pe care le-a avut. Eu am văzut-o puţin şi la Roland Garros. Dacă o face cineva pe fata asta să se mişte mai repede pe teren, să alerge în special pasul mic cum se spune la noi, nu alergări de 7 metri. Se pare că e şi foarte muncitoare, nu cunosc mai mult". În schimb, Ion Țiriac are numai cuvinte de laudă pentru Simona Halep, care s-a retras din cauza problemelor de sănătate. 

BIRMINGHAM: BELINDA BENCIC-IRINA BEGU. DCNEWS vă va transmite LIVE SCORE partida dintre Belinda Bencic și Irina Begu, de la ora 17:30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel