Urmărește emisiunea live


Birchall și Dăncilă se războiesc din cauza Sorinei Pintea: Ia uite cine vorbește!

Ana Birchall a avut un mesaj dur după ce Viorica Dăncilă a intervenit în scandalul arestării Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătății, pentru o posibilă luare de mită. Fostul premier spusese că autoritățile trebuie să țină cont de lege, dar să dea dovadă și de omenie.

Fostul premier Viorica Dăncilă spusese, într-o postare pe Facebook, că Sorina Pintea are dreptul să își îngrijească sănătatea în condiții mai bine, iar cei care au în mâini soarta ei nu i-au asigurat acest lucru până acum: ”Comportamentul organelor abilitate față de Sorina Pintea este inacceptabil". 

Replica Anei Birchall nu a întârziat să apară

”Hopa ia uite cine vorbeste de "omenie"? Pai cum e cu "omenia" doamna Dancila cand pe toata perioada in care am fost ministru al justitiei (suprapus cateva saptamani si cu vicepremier) ati refuzat sa numiti un secretar de stat la ministerul justitiei (unde sunt 4 pe schema) si astfel eu nu am avut cui sa deleg semnatura si zilnic citeam si semnam minim 20-25 mape pentru ca totul a fost numai in semnatura mea??? Daca a fost o metoda sa ma extenuati fizic uite ca nu v-a iesit ca bunul Dumnezeu mi-a ajutat si am rezistat la asa sicane!


Sau cum e cu "omenia" cand, ati refuzat, cu o rautate greu de descris in cuvinte, desi v-am rugat, omeneste si in lacrimi, sa nu programati sedinta de guvern exact in ziua in care copilul meu a terminat liceul astfel incat sa pot sa imi iau si eu o zi de concediu si sa pot sa merg sa-mi vad copilul absolvind liceul??? (eu neavand niciun secretar de stat nu aveam cui sa deleg participarea la sedintele de guvern, sedinte de guvern care nu aveau o zi fixa de intalnire).


Aaa era sa uit... corect, asa e, ati numit un secretar de stat la minister in perioada motiunii de cenzura! (si dupa 2 zile de la numire persoana respectiva si-a luat concediu medical)!


P.S. Nu comentez starea de sanatate a doamnei Pintea pentru ca nu sunt medic dar am incredere ca medicii care au examinat-o in aceasta perioada, inclusiv, conform informatiilor din mass media, doctorul solicitat de doamna Pintea, au luat toate masurile si deciziile care se impun pentru a nu afecta starea de sanatate a doamnei Pintea.


P.S. 2 legea e lege si trebuie sa fie egala pentru toti indiferent de zgomotul din spatiul public!”, a fost mesajul transmis de Ana Birchall.

VEZI ȘI: Viorica Dăncilă sare în apărarea Sorinei Pintea: Este inacceptabil! Situaţie umilitoare, degradantă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel