Birchall, despre relația cu Lia Savonea: Sunt dispusă să fac acest lucru

Rodica Mitu / 01 iul 2019 / 09:53 Salveaza PDF Comentarii
Ana Birchall
Descriere foto: Ana Birchall

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a declarat la ieșire din sediul CSM, unde s-a amânat pentru a treia oară plenul, că președintele Consiliului are datoria de a rezolva tensiunile dintre membri care există de mai multă vreme.

„În realitate, tensiunile acestea, înțeleg că au existat cu multă veme înainte de participarea mea la prima ședință CSM. După cum ați observat live, nu numai că ele continuă, dar se agravează. Fac apel la președintele CSM, pentru că e rolul lui, de a încerca să găsească conses și să ieșim din acest impas", a declarat Ana Birchall, la ieșirea din sediul CSM.

Întrebată luni și despre relația dintre ea și președintele CSM, Lia Savonea, Birchall a răspuns: „Vreau să vă spun că nu prea înțeleg tonalitatea de agresivitate. În continuare, sunt dispusă să las tot ce a fost în trecut și orice discuție într-o conoțatie negativă. (...) I-am spus că în mine are un partener de dialog, dar agresivitatea și a se spune altceva decât este în realitate sunt lucruri pe care nu am de gând să le tolerez".

Birchall a subliniat, din nou, că a cerut președintelui CSM, Lia Savonea, un calendar al plenului și ședințelor membrilor pentru a putea fi prezentă la discuții.

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27