Birchall, amenințări teroriste: Trebuie să luptăm cu toată puterea

Denisa Zamfir / 12 Martie 2019 / 17:04 Salveaza PDF Comentarii
11 martie – Ziua Europeană a Victimelor Terorismului
11 martie – Ziua Europeană a Victimelor Terorismului

Vicepremierul Ana Birchall a transmis un mesaj cu ocazia comemorării Zilei Europene a Victimelor Terorismului.

''Anual, la 11 martie, este comemorată Ziua Europeană a Victimelor Terorismului, conform unei decizii a Parlamentului European, un prilej de a cinsti memoria victimelor din groaznicele atentate de la Madrid, în ziua de 11 martie 2004. În acea zi fatidică, 199 de oameni și-au pierdut viața, între care 16 cetățeni români.

În fața amenințărilor teroriste, avem obligația să acționăm coeziv, prin politici de securitate coordonate la nivel european și internațional. Avem datoria de a oferi copiilor noștri și generațiilor viitoare o lume mai bună, fără conflicte absurde care curmă vieți și distrug familii nevinovate, o lume sub semnul păcii și toleranței.

De asemenea, în această zi de tristă amintire, un gând bun merge către victimele atacurilor teroriste comise în fiecare an în Europa şi peste tot în lume. Trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putinţă pentru ca astfel de acte abominabile să înceteze să mai facă parte din viaţa noastră și, totodată, să luptăm cu toată puterea împotriva terorismului şi a ororilor pe care, din păcate, acest flagel contemporan le provoacă încă'', este mesajul vicepremierului Ana Birchall.

Vezi și: Ana Birchall anunţă începutul reuniunii ministeriale

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28