Bill Gates și-a comandat un super yacht de 500 de milioane de lire sterline - VIDEO

foto: captură foto prezentare yacht Aqua
foto: captură foto prezentare yacht Aqua

Bill Gates și-a comandat primul yacht din lume alimentat cu hidrogen. Costă 644 de milioane de euro și va avea un helipad, o piscină infinită, spa și sală de sport. 

Yacht-ul a fost prezentat anul trecut, la Monaco. Proiectantul Sander Sinot spunea despre primul yacht din lume alimentat cu hidrogen, de 112 metri, că ”Pentru dezvoltarea Aqua ne-am inspirat din stilul de viață al unui proprietar discernant și cu perspectivă, versatilitatea fluidă a apei și a tehnologiei de vârf, pentru a combina acest lucru într-un superyacht cu caracteristici cu adevărat inovatoare.”

”Aqua” are cinci punți, spațiu pentru a găzdui 14 oaspeți, 31 de membri ai echipajului. Se anticipează că nu va ajunge pe apă înainte de 2024, dar, când va ajunge, va putea parcurge drumul dintre Londra și New York fără a fi nevoie de realimentare, scrie The Guardian. 

Bill Gates este cunoscut ca un iubitor al vacanțelor pe yacht-uri, însă nu a avut propriul său yacht niciodată. Al doilea cel mai bogat om al lumii închiria ambarcațiuni pentru a-și petrece vacanțele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel