Bianca Drăgușanu: Spun eu niște gesturi din care ați putea să vă dați seama

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a început emisiunea de marți, de la Kanal D, vorbind despre gesturile care îți spun că un bărbat te iubește.

"Ce am văzut eu la voi e că nu vă prea prindeți atunci când sunteți îndrăgostiți. E atât de îndrăgostit cum ești și tu? Îți spun eu niște gesturi din care ați putea să vă dați seama:

1. Primul și cel mai important: Te respectă. Respectul e baza oricărei relații. Dacă un bărbat nu respectă femeia cu care este și o vede doar ca un trofeu, s-ar putea să nu fii în combinația potrivită.

2. E foarte sincer cu tine. Când la mijloc nu sunt sentimente, îți mai spune câte o minciună, îți mai ascunde adevărul din când în când.

3. Va ține minte lucrurile importante. Cum bei cafeaua, ce îți place să faci dimineață, care sunt filmele tale preferate etc.

E greu să își ia o agendă să își noteze? E așa greu să ții minte că mănânc pizza săptămânal?!

Ce face un bărbat îndrăgostit? Va lupta pentru ca relația să meargă. Este imposibil ca într-o relație să nu apară certuri din motive banale. Femeile au tendința să cedeze primele, ele caută mereu căi de împăcare. Dacă și bărbatul face tot ce îi stă în putință să îi aplaneze nervișorii, atunci înseamnă că o iubește", a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau lângă mine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel