Bianca Drăgușanu, revoltată în direct. ”Vă dau în judecată”

Bianca Drăgușanu s-a certat în direct cu prezentatorul Marius Niță și l-a amenințat că îl dă în judecată. 

Bianca Drăgușanu s-a arătat revoltată în direct la România TV după ce postul de televiziune a contactat-o pentru a afla mai multe detalii în ceea ce privește vizita sa la un hotel din Capitală. Presa a speculat că ea ar fi mers să îl viziteze pe Alex Bodi, aflat în carantină instituționalizată. 

Vedeta susține că pozele pe care le-a postat pe o rețea de socializare sunt dintr-un alt hotel și că nu l-a vizitat pe Alex Bodi. Mai mult, Bianca a amenințat postul TV și pe prezentatorul Marius Niță cu procese. 

"Hotelul unde este cazat fostul meu soţ este Ramada Parc, hotelul unde am fost eu la piscină este Ramada Plaza şi sunt două hoteluri diferite. Poate poza asta este făcută de acum două luni, pentru că toate pozele pe care le postez eu nu sunt din ziua precedentă. Alex a fost testat pentru coronavirus şi când a ajuns în ţară, la dorinţa lui, şi astăzi, iar rezultatul a ieşit negativ. Nu a fost niciodată infectat. În legătură cu viteza, toţi suntem oameni, toţi mai greşim. Nu cred că dacă lumea ar avea o maşină mai puternică, nu ar călca pedala. Mai ales, că e la prima abatere. (...) Marius (n.r se referă la prezentatorul TV Marius Niță) eu am înregistrat ceea ce ați spus voi și peste câteva zile o să primești citație acasă”, a declarat Bianca Drăgușanu în direct. 

VEZI ȘI: Bianca Drăgușanu, schimb de replici în direct. Nu s-a așteptat la asta. Replica GENIALĂ a jurnalistului România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel