Berlusconi (84 de ani) pregătește o surpriză în politică: Medicii care mă tratează nu-mi permit deocamdată să particip!

Berlusconi (84 de ani) pregătește o surpriză în politică: Medicii care mă tratează nu-mi permit deocamdată să particip!
Berlusconi (84 de ani) pregătește o surpriză în politică: Medicii care mă tratează nu-mi permit deocamdată să particip!

Fostul şef al guvernului italian Silvio Berlusconi, care în ultimele luni a fost internat de mai multe ori la spital, a declarat duminica aceasta că se simte mai bine şi că va rămâne angajat în viaţa politică a Italiei, informează AFP.

'Mă simt mai bine, din fericire, însă medicii care mă tratează nu-mi permit deocamdată să particip la evenimente publice. Vă promit însă că voi fi în curând cu voi', a declarat Berlusconi într-o intervenţie telefonică la o reuniune a partidului său Forza Italia, potrivit mass-media.

Miliardarul, 84 de ani, care a suferit o importantă operaţie pe cord deschis în 2016, şi-a înmulţit spitalizările în ultimele luni: în martie, el a stat mai multe zile într-un spital din Milano, oficial pentru controale medicale de rutină.

În februarie, Berlusconi a fost internat o noapte la spital în urma unei căzături fără urmări, dar în ianuarie s-a internat pentru mai multe zile în Centrul cardio-toracic din Monaco pentru probleme de aritmie cardiacă. Iar în septembrie trecut, el fusese spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare asociate COVID-19. Cu toate acestea, Berlusconi nu pare să-şi fi pierdut spiritul combativ.

'Suntem animaţi de iubire şi pasiune civică pentru ţara noastră, cu care am intrat în politică în urmă cu 27 de ani şi cu care privim spre viitor', a spus Berlusconi. 'Acesta este motivul pentru care eu sunt încă în joc, cu intenţia de a rămâne aici în pofida a tot ce mi s-a întâmplat în aceşti ani', a adăugat el.

Berlusconi a lansat o serie de propuneri, începând cu înfiinţarea unui partid unic al dreptei - împreună cu Liga al lui Matteo Salvini şi Fratelli d'Italia al Giorgiei Meloni, înainte de 2023, dată teoretică a următoarelor alegeri legislative - şi terminând cu scăderea impozitelor. Şi, în pofida faptului că numeroşi observatori îl credeau absent din viaţa partidului său din cauza vârstei şi a problemelor sale de sănătate, el a ţinut să asigure:

'Indiferent de decizia Forza Italia, eu sunt cel care o ia, după ce voi face sinteza cu grupul nostru conducător'. Berlusconi, premier de patru ori, este acuzat de coruperea unor martori pentru a păstra tăcerea în dosarul prostituţiei cu minore, începând din anul 2013. Silvio Berlusconi a negat orice act reprobabil din partea sa, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel