Bercea-Băsescu. Victor Ciutacu, întrebare cheie. Cum răspunde Daniel Savu

Jurnalistul Victor Ciutacu a adresat o întrebare cheie în dosarul Bercea-Băsescu. 

Senatorul PSD Daniel Savu a spus, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, că "ne-a explicat conducerea SRI la o întâlnire că deja a fost declanșată urmărirea penală" în 2011, când ar fi încetat informările către președinte.  

Victor Ciutacu l-a întrebat, în context, dacă existau informările din telefoanele date de Bercea Mondial din închisoare că ar urma să fie dați 500.000 pentru eliberare: "Dar nu puteau să facă flagrantul în 2011?". 

Bercea-Băsescu. Interviu Izaura Anghel. Ce spun avocații Lucian Bolcaș și Pavel Abraham

Daniel Savu a răspuns: "Stenogramele astea... când le-au dat ţeapă la ţigani, când s-au prins ţiganii că au luat ţeapă, atunci şi-au cerut banii înapoi şi s-a făcut şantajul, la sugestia lui Băsescu Traian care le-a zis «fă-le un... denunţ». Probabil că ăsta a ştiut că frati-su luase banii. În 2011, altele erau datele problemei. În acele stenograme ne spun că puteau clarifica de atunci treaba, dar era cam complicat. Astea sunt oficiale, nu sunt făcute la cravată, ci de la SRI". Daniel Savu a adăugat: "L-au înregistrat pe Bercea dar nu a putut fi făcut flagrantul... că banii s-au dus mai târziu. Un an de zile mai târziu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel