FAZA ZILEI în fotbalul mondial. Benevento - Milan 2-2

Faza zilei în fotbalul mondial. Alberto Brignoli (26 de ani), portarul echipei Benevento, a marcat la ultima fază a meciului cu AC Milan 2-2 şi a adus egalarea pentru formaţia lui George Puşcaş.

Debutul lui Gennaro Gattuso la AC Milan a fost stricat în prelungirile partidei cu Benevento, moment în care formaţia lui Puşcaş a reuşit să egaleze prin portarul Alberto Brignoli, în minutul 90+5. O fază fixă executată de Cataldi, care i-a pus mingea pe frunte portarului, a fost cea care i-a "furat" victoria în primul meci lui Gattuso. Brignoli a reluat cu capul, în plasă, de lângă Mussachio.

Mai mulți fani au ironizat egalul meciului

Unul dintre suporterii lui Inter prezenţi pe "Giusseppe Meazza", unde formaţia de unde este împrumutat George Puşcaş are meci cu Chievo, a postat pe Twitter că ultraşii nerrazzurilor strigau după golul egalizator: "Brignoli, unul dintre noi!".

Reuşita portarului de la Benevento seamană cu cea a lui Andres Palop, care le-a adus celor de la Sevilla carlificarea în sferturile Europa League, în 2007. Atunci, portarul andaluzilor a marcat în prelungiri, cu capul, după un corner, împotriva echipei antrenate atunci de Mircea Lucescu.

Bonaventura  şi Kalinic au fost marcatorii golurilor lui Milan, în timp ce George Puşcaş şi Brignoli au punctat pentru Benevento. În urma rezultatului, AC Milan rămâne pe locul 7 în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce Benevento e ultima, cu un punct.

 [citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel