Beneficiile drojdiei de bere. Te ajută să slăbești și să ai dinți mai albi

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Tu știai câte beneficii îți poate aduce drojdia de bere? Printre acestea se numără și eficiența sa în procesul de slăbire.

Niacina şi beta-glucanul din drojdia de bere sunt de mare ajutor în lupta împotriva colesterolului LDL, aşa-zisul colesterol rău şi în creşterea colesterolului de tip HDL, pe care îl cunoaştem ca fiind colesterol bun, scrie cumsa.ro. Vitamina B te ajută să slăbești, având un rol important în descompunerea proteinelor, grăsimilor şi a carbohidraţilor.

Potasiul, calciul şi magneziul din drojdia de bere te pot sprijini în lupta cu hipertensiunea arterial. Drojdia de bere te ajută să scapi de senzaţia de greaţă. De asemenea, stimulează flora bacteriană şi grăbeşte digestia ameliorând balonarea. Este cunoscută pentru efectele pe care le are ca probiotic. Totodată, drojdia de bere ameliorează diareea. De asemenea, cromul din drojdia de bere te-ar putea ajuta să îţi reglezi nivelul glucozei în sânge.

Vezi și: De ce slăbești greu sau stagnezi. Nutriționist, explicație: Nu are universul ceva personal împotriva ta

Drojdia de bere este eficientă și în ameliorarea durerilor premenstruale. O cură de drojdie de bere poate regla și nivelul de sebum din piele. Părul va fi mai sănătos şi mai lucios datorită sintezei keratinei care este susţinută de drojdia de bere. Trebuie să mai ştii că drojdia de bere îţi face unghiile mai rezistente şi mai sănătoase și este și un aliat important în lupta împotriva căderii părului.

Drojdie de bere pentru dinți mai albi

De asemenea, putem apela cu încredere la drojdia de bere și pentru îndepărtarea tartrului şi albirea dinţilor, scrie adevarul.ro. Tot ce avem de făcut este să folosim drojdia de bere (proaspătă) pe post de pastă de dinţi o data pe zi. Punem pe periuţa de dinţi o bobiţă de drojdie şi frecăm bine dinţii, evitând gingiile, după care clătim gura cu apă călduţă.

Vezi și: Dieta de vară. Slăbești până la 12 kilograme. Vei fi gata de plajă!

Cura cu drojdie de bere este de mare ajutor şi în tratarea psoriazisului. Conform mai multor studii, drojdia de bere este eficientă ca tratament împotriva acneei.  În plus, consumul de drojdie contribuie la revigorarea părului şi întărirea unghiilor.

Doza recomandată este de cel mult 1000 mg zilnic, timp de 12 săptămâni, scrie cumsa.ro. Pot apărea efecte secundare ca: disconfortul abdominal, balonarea şi durerile de cap.

ATENȚIE! Consultă medicul, înainte de a începe o cură cu drojdie de bere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel