Benea (PSD): Bădălău nu a înțelels nimic. Se impune un an de penitență

Darius Muresan / 30 noi 2019 / 17:07 Salveaza PDF Comentarii

Președintele PSD Bacău, Dragoș Benea, a declarat, sâmbătă, că Nicolae Bădălău nu a înțeles nimic din discuția contondentă din CEX al PSD cu privire la Diaspora și că un an de penitență s-ar impune în cazul lui, cu speranța că, după această pauză, tema se va vedea altfel de pe malurile Dunării.

"Nicolae Bădălău nu a înțeles nimic din discuția contondentă pe care am avut-o în CEX al PSD cu privire la subiectul "Diaspora". Ieșirile de acest gen, repetate sau nu, nu mai pot fi tolerate nimănui, indiferent de funcție, și nu-și mai au locul în PSD. În caz contrar, să nu ne mirăm dacă în județul Giurgiu, și nu numai, vor circula mașini cu plăcute de Suedia, Danemarca sau Finlanda. Un an de penitență s-ar impune în cazul preşedintelui organizației județene PSD Giurgiu, cu speranța că, după această pauză, #diaspora se va vedea altfel de pe malurile Dunării", a scris pe Facebook Dragoș Benea, potrivit Mediafax.

El a mai afirmat că fiecare a avut sau are în familie măcar o rudă care să fi lucrat, la un moment dat, în Italia, Spania sau Anglia.

"Românii din diaspora și, implicit, românii de acasă nu merită remarcile incalificabile ale dlui. Bădălău. Peste 100.000 de băcăuani sunt plecați la muncă în spațiul comunitar european și, laolaltă cu ei, mă simt jignit de declarațiile intolerabile ale acestui om. În loc sa discutam despre derapajele guvernarii PNL, cu un euro ajuns la un prag istoric ce afectează populația, ne justificăm inutil pe o temă sensibilă pe care am lămurit-o în interiorul PSD", a conchis Benea.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie" să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25