Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Ben Oni Ardelean: Putin trage de timp. Nu e dispus să negocieze ceva, doar mimează. E un nesăbuit care şi-a pierdut minţile și se va duce spre colaps

Ben Oni Ardelean/ foto Facebook
Ben Oni Ardelean/ foto Facebook

Deputatul PNL de Timiș, Ben Oni Ardelean, vicepreședintele Comisiei pentru Politică Externă, a fost platoul DCNewsTV unde a vorbit și despre războiul din Ucraina, declanșat de invazia Rusiei.

Liberalul Ben Oni Ardelean a fost invitatul lui Bogdan Chrieac la ”Interviurile DCNews”, unde a comentat pe marginea mai multor subiecte de actualitate, printre care şi previzionarea cum că Vladimir Putin s-ar îndrepta spre colaps. De vină ar fi lipsa de deschidere a liderului de la Kremlin la negocieri.

”Putin trage de timp”

"Cred că această lipsă de coerenţă în mesaje şi în luarea deciziilor, acest leadership slab pe care l-a întâlnit Putin în momentul acesta oarecum l-a invitat să facă acţiunea de forţă pe care a făcut-o, o acţiune nesăbuită de om care şi-a pierdut minţile. Cred că acum a ajuns la punctul în care nu mai are ce pierde. De aceea, eu nu prea cred foarte mult în povestea asta a negocierilor, o spun din start. Cred că sunt bune, sunt necesare, trebuie făcute, dar nu cred că Putin este dispus să negocieze ceva ci, pur şi simplu, trage de timp, mimează negocieri. Din punctul meu de vedere se va duce spre colaps. Dar până ajunge el, cu tot cu Rusia, în colaps va duce Ucraina şi probabil şi multe alte teritorii într-o zonă sumbră" este de părere deputatul PNL.

”Rusul nu are capacitatea militară să facă faţă unei forţe atât de mari ca NATO”

Întrebat dacă Putin va îndrăzni să atace ţările NATO, acesta a replicat: "Nu cred că va ajunge până acolo. Dacă NATO va lua decizia să riposteze la un astfel de atac, eu cred că este o chestiune de ore, dacă nu intervin alte forţe internaţionale. Toată propaganda pe care ruşii au avut-o a fost una falsă. Din informaţiile pe care le avem, e clar că rusul nu are capacitatea militară să facă faţă unei forţe atât de mari ca NATO, poate doar Ucrainei."

În decembrie 2020 Ben-Oni Ardelean a fost ales deputat PNL în circumscripția electorală nr. 37 Timiș. Acesta face parte din Comisia pentru politică externă în funcția de vicepreședinte. În legislatura 2016-2020 a fost ales Vicepreședinte al Camerei Deputaților (2017-2018), Vicepreședinte al Comisiei de Politică Externă a Camerei Deputaților și Membru în Adunarea Parlamentară a NATO.

Interviul complet poate fi vizionat aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel