Ben Oni Ardelean (PNL), vizită în SUA. Discuţii cu Ted Cruz: A răspuns favorabil

Ben Oni Ardelean (PNL) a purtat discuţii la nivel înalt în Statele Unite ale Americii.

Acesta s-a întâlnit, la Washington DC, cu senatorul Ted Cruz, candidat la președinția SUA și  unul dintre cei mai influenți lideri republicani.

"A fost o deosebită plăcere să-i prezentăm situația politică din regiune și să discutăm despre dezvoltarea parteneriatului strategic și dimensiunea economică. A răspuns favorabil invitației noastre de a efectua o vizită în România într-un viitor apropiat. Am fost impresionați de tabloul imens din biroul său senatorial, reprezentând discursul lui Ronald Reagan în fața zidului Berlinului, simbolul prăbușirii regimurilor totalitare din Europa de Est", a transmis, într-un mesaj publicat pe Facebook, Ben Oni Ardelean.

(w670)

De asemenea, a avut o întâlnire şi cu oficialii responsabili de regiunea "Europa Centrală și de Est". A fost o "discuție extrem de constructivă despre situația din România, dar și despre evoluțiile din zonă", precizează Ben Oni Ardelean.

Totodată, s-a întâlnit şi cu congressmanul Trent Franks, care are o relație specială cu românii din Arizona. Anul trecut, în Phoenix, a participat și a avut chiar un discurs de susținere în cadrul protestului de sprijinire a familiei Bodnariu. 

(w670)

Sursa foto: Facebook / Ben Oni Ardelean

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel