Urmărește emisiunea live


Ben Oni Ardelean (PNL), vicepreședinte al Camerei Deputaților

Deputatul de Timiș Ben-Oni Ardelean, a fost desemnat de către grupul parlamentar al PNL pentru a ocupa funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților în actuala sesiune parlamentară.

În actuala sesiune parlamentară, liberalii au repartizate două funcții, respectiv cea de vicepreședinte, ocupată de Cătălin Predoiu,  și cea de secretar.  

Ben Oni Ardelean îl va înlocui pe Cătălin Predoiu, în calitate de vicepreședinte al Camerei Deputaților din partea PNL. Ben-Oni Ardelean este un apropiat al liderului PNL, acesta  fiind  singurul reprezentant al PNL Timiș care l-a susținut pe Ludovic Orban la  președinția PNL.

Deputatul de Timiș este cunoscut ca un apropiat al Administrației Trump, acesta având numeroase legături cu republicanii, fapt ce a înlesnit mai multe întâlniri ale liberalilor cu persoane influente din SUA. 

Nu în ultimul rând, liderul liberal a susținut, în cadrul unei vizite oficiale   în Canada,  finalizărea Acordului de liber schimb dintre UE și Canada. Cu această ocazie s-a relevat și importanța  acordată de România în legătură cu tematica vizelor,  concretizată cu eliminarea definitivă a acestia pentru români, începând cu data de 1 decembrie a acestui an.

De asemenea, deputatul de Timiș a fost unul dintre oficialii români care s-a implicat activ în rezolvarea cazului familiei Bodnariu din Norvegia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel