Bellu şi Bitang: "Contractul nostru expiră după Jocurile Olimpice"

33515antrenori-gimnastica-1
33515antrenori-gimnastica-1

Mariana Bitang și Octavian Bellu au declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că își încheie contractul cu FRG dupa Jocurile Olimpice de la Londra. Aceștia au anunțat că nu s-au gândit încă ce vor face în viitor, anunță Mediafax.

Ca să faci un proiect trebuie să cunoşti opţiunea copilului, a sportivului, dacă mai continuă sau nu. Nu am discutat ce vom face aici sau înainte de JO. Toată lumea are nevoie în primul rând de odihnă, atât fizică, cât şi psihică, pentru a lua decizii. Nu suntem genul de oameni care să luăm decizii la cald sau la presiune", a precizat Bitang.

Octavian Bellu a relatat, de asemenea : "Cred că toată această tevatură a plecat de la faptul că înţelegerea cu Federaţia Română de Gimnastică a fost până la Jocurile Olimpice. Contractul expiră la finalul acestei luni. Ce se va întâmpla după întoarcerea acasă, ce strategie va gândi Federaţia pentru următoarea etapă... O strategie poate să cuprindă persoane sau să nu le mai cuprindă... Cea mai mare îngrijorare trebuie să o avem nu la colectivul tehnic, ci la colectivul de gimnaste. Să lăsăm lucrurile să se desfăşoare normal. Acasă avem tot timpul să discutăm despre proiectul respectiv. Ne liniştim la creier şi după aia decidem ce vom face".

Palmaresul României la gimastică în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra constă intr-o medalie de bronz în concursul pe echipe, una de argint la sol pentru Cătălina Ponor și una de aur la sărituri ce-i aparține Sandrei Izbașa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel