Belina-TelDrum. Sorin Grindeanu, audiere DNA: Ce le-a declarat procurorilor

Fostul premier Sorin Grindeanu a vorbit, astăzi, la Antena 3, despre audierea sa la DNA.

Sorin Grindeanu a precizat că a fost la DNA pentru că ”am fost chemat în calitate de martor și, ca orice cetățean al României, m-am prezentat să spun ceea ce știu despre anumite subiecte.” 

Întrebat despre insinuarea că a numit un om în Guvern care are legătură cu Tel Drum, Sorin Grindeanu a precizat: ”Am fost întrebat, dar am spus mecanismul complet, am spus cum vin aceste numiri din partea coaliției. Mă gândesc că la fel a funcționat și-n alte guverne. Nu (n.r. nu știa că Voicu vine pe filieră TelDrum), dar nu e cazul de așa ceva mai ales că toate lucrurile legate de propunerea specifică pentru această numire au fost înaintate având în vedere o relație de coordonare pe care MAI o are cu această agenție. A fost înaintată dinspre MAI, iar prim-ministrul, urmare a adresei făcute de către Secretariatul General, numește în funcție acea persoană”, a spus Sorin Grindeanu. 

”Nimeni nu s-a manifesta ca proprietar la Belina”

Fostul premier a precizat că ”niciodată nu m-am intersectat, nu am auzit lucruri legate de această legătură dintre Liviu Dragnea și TelDrum”. 

Cât despre momentul în care a fost la pescuit, afirmă că nici nu știa că a fost în Teleorman: ”Am fost la pescuit, am plecat, nimeni nu s-a manifestat ca proprietar. Am fost condus, am mers, eram prim-ministru, am mers condus în locația respectivă. A fost o premieră pentru mine. Și când am fost prim-ministru la mine nu au venit informări. Eu nu am primit niciun fel de sesizări, informări, nu au fost discuții legate de TelDrum și așa mai departe.”

”Dacă nu aș fi mers la pescuit, nu ar fi fost pomenit numele meu deloc”

El a continuat: ”Eu cred că am fost înaintea lui Victor Ponta la DNA, el a venit la câteva zile după. Nu am știut pentru ce am fost chemat. Cât am stat înăuntru nu s-a pronunțat numele de Victor Ponta, dacă-mi aduc aminte foarte corect. Sigur că am văzut în spațiul public toată această dezbatere. Vă spun un sentiment propriu: dacă nu aș fi fost la pescuit la Belina și nu ar fi apărut public aceste poze, nu ar fi fost pomenit numele meu deloc.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel