BEGU / NICULESCU - HINGIS / MIRZA LIVE SCORE în SEMIFINALE la ROMA

Irina Begu și Monica Niculescu au părăsit proba de dublu de la Roma în semifinale, după înfrângerea suferită în fața perechii formate din Sania Mirza și Martina Hingis. Liderele dublului din tenisul feminin au câștigat în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Monica și Irina vor împărți un cec în valoare de 30.920 de euro pentru prezența în semifinale. Cele doua sportive plănuiesc să joace împreună și la Olimpiada de la Rio, motiv pentru care parcursul de la Roma reprezină un antrenament bun.

Liderele dublului din tenisul feminin au câștigat în doua seturi, scor 6-4, 6-4.

6-6

5-4 - HINGIS / MIRZA conduc al doilea set.

4-4

4-3

3-3

3-2

2-2 - Româncele au egalat.

2-1

1-1 - Liderele tenisului de dublu au reușit să egaleze.

0-1

A început al doilea set.

--------

6-3 - HINGIS / MIRZA le-au învins pe BEGU / NICULESCU, câștigând primul set spectaculos.

5-3 - Perechea HINGIS / MIRZA conduce cu 5 la 3.

4-3

4-2

4-1

4-0

3-0 - Se pare că perechea HINGIS / MIRZA au un început foarte bun.

Irina Begu începe al doilea meci al zilei, de data aceasta la proba de dublu alături de Monica Niculescu.

A început SETUL 1 cu Hingis la serviciu.

------

BEGU / NICULESCU - HINGIS / MIRZA LIVE SCORE. Nu este prima dată când Irina Begu și Monica Niculescu se duelează cu perechea Martina Hingis / Sania Mirza.

BEGU / NICULESCU - HINGIS / MIRZA LIVE SCORE. Irina Begu / Monica Niculescu și Martina Hingis / Sania Mirza s-au mai întâlnit o dată, anul trecut, în finala turneului de la Wuhan, când cuplul elvețiano-indian (Santina) s-a impus cu 6-2, 6-3.

BEGU / NICULESCU - HINGIS / MIRZA LIVE SCORE. Perechea română Irina Begu/Monica Niculescu continuă parcursul excelent în proba de dublu a turneului de tenis de la Roma (WTA), dotat cu premii totale de 2.599.610 dolari, printr-o victorie cu 7-6 (4), 6-3 în fața favoritelor numărul trei, Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Șvedova (Kazahstan), în sferturile de finală.

BEGU / NICULESCU - HINGIS / MIRZA LIVE SCORE. Irina Begu și Monica Niculescu s-au impus după o oră și 29 de minute și și-au asigurat un cec de 30.920 euro și 350 puncte WTA.

BEGU / NICULESCU - HINGIS / MIRZA LIVE SCORE. În penultimul act, româncele vor înfrunta principalele favorite ale turneului, Martina Hingis (Elveția) și Sania Mirza (India).

[citeste si]

BEGU / NICULESCU - HINGIS / MIRZA LIVE SCORE. Irina Begu și Monica Niculescu nu aveau nicio victorie împreună înaintea turneului de la Foro Italico, după ce au evoluat împreună la Australian Open și Madrid.

BEGU / NICULESCU - HINGIS / MIRZA LIVE SCORE. La Roma, cele două reprezentante ale României au reușit succese în fața unor cupluri cotate cu șanse mai mari, Svetlana Kuznețova/Anastasia Pavliucenkova (Rusia), Yung-Jan Chan (Taiwan)/Anna-Lena Groenefeld (Germania), favoritele numărul șase, și Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Șvedova (Kazahstan), favoritele numărul trei.

BEGU / NICULESCU - HINGIS / MIRZA LIVE SCORE. Meciul dintre Irina Begu / Monica Niculescu și perechea formată din Martina Hingis / Sania Mirza este programat pentru sâmbătă la o oră care va fi anunțată în curând. Partida la dublu este transmisă în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel