Becali vrea să îl amendeze pe Tamaș cu 50 000 de euro

mutu-tamas
mutu-tamas

Gigi Becali vrea să îl amendeze cu 50 000 de euro pe Gabi Tamaș, după ultima escapadă pe care a avut-o într-un club din capitală. Patronul Stelei a spus despre Tamaș că este un fotbalist extraordinar, însă nu îl poate ierta la infinit. 

Tamaș a fost filmat într-un club din capitală în timp ce avea un conflict cu un prieten care voia să îl scoată și să îl trimită probabil acasă. Numai că fotbalistul Stelei a insistat până ce a reușit să intre înapoi. Ghinionul lui a fost că cineva l-a filmat, iar imaginile au apărut în presă.

Gigi Becali a anunțat că vrea să îi aplice o amendă record.

Mă gândesc să îl amendez cu 50 000 de euro. Tamaș e un jucător extraordinar, dar nu poate continua așa. Eu nu vreau să îi iau banii, dar nu am cum altfel, pentru că se supără ceilalți.(...) Nu te poți baza pe el. Cum te mai poți antrena la 7-8 dimineața după o noapte pierdută? (...) nu-l lasă demonii," a spus Gigi Becali la Tv sport.ro. 

Tamaș nu va fi însă suspendat de la echipă. Laurențiu Reghecampf a anunțat că fundașul Stelei va face parte din lotul echipei pentru următorul meci cu Iașiul, dar probabil va plăti o amendă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel