Becali vrea să iasă din decor, la depunerea jurământului ca deputat

becali
becali

Proaspăt deputat ales, Gigi Becali, și-a exprimat, marți, pe holurile Parlamentului, intenția ca la jurământul pe care îl va depune de a adăuga ceva, "3-4-5-7 cuvinte", tot pe aceeaşi idee, precizând că el "trebuie să iasă din decor".

"Este un jurământ standard, dar eu cu siguranţă îi voi adăuga ceva care să facă parte din acelaşi context, tot aceeaşi idee, dar cu 3-4-5-7 cuvinte, nu ştiu câte or fi în plus. Voi ştiţi: eu trebuie să ies din decor", a declarat Gigi Becali.

Potrivit fostului europarlamentar, mâna pe Biblie şi jurământul înseamnă un legământ cu Dumnezeu şi cu poporul, iar jurământul, odată depus, nu poate fi uitat.

"E ceva în trio: tu, Dumnezeu şi poporul tău. Aşa văd eu lucrurile şi de aceea nu pot să depun jurământul aşa repede, ai plecat nu ştii ce ai jurat. Dacă uiţi lucrul ăsta eşti terminat", a mai spus Becali, în opinia căruia, majoritatea politicienilor români, când pun mâna pe Biblie "parcă pun mâna pe o carte ceva rudimentar".

"Mă gândesc că acel jurământ trebuie să fie în inima ta, în capul tău, pentru că ai jurat ceva şi trebuie să te ţii de cuvânt, să faci ceea ce ai spus", a mai comentat Becali. Deputatul PNL Gigi Becali se va număra printre juriştii Camerei Deputaţilor, urmare a solicitării sale. "Deja am vorbit cu grupul PNL şi am cerut la Comisia juridică şi mi-a spus că voi fi în Comisia juridică", a precizat Becali, la ieșirea din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, unde se poartă negocierile privind împărţirea funcţiilor în Camera Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel