Becali vrea să aducă doi atacanți de națională la Steaua

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a anunțat vineri că are de gând să reînvie două oferte pe care le-a făcut și în vară, pentru a aduce la Steaua doi atacanți de națională.

Astfel, latifundiarul din Pipera și-a fixat din nou două ținte pe piața transferurlor: este vorba despre Denis Alibec și Ciprian Marica, conform gsp.ro.

Până la sfârșitul acestui an, Gigi Becali îi va trimite o nouă ofertă patronului formației Astra Giugiu, Ioan Niculae, pentru aducerea lui Denis Alibec la Steaua.

Șansele ca vârful giurgiuvean să vină în curtea roș-albaștrilor sunt considerabile, în condițiile în care Astra se confruntă cu mari probleme financiare.

După jucătorul Astrei, patronul roș-albaștrilor s-a reorientat și către Ciprian Marica. Ajuns la 30 de ani, atacantul naționalei României s-a despărțit de curând de turcii de la Konyaspor. Potrivit sursei citate, Becali l-a sunat pe Marica pentru a-i propune un contract până după play-off-ul Champions League 2016, aceeaşi ofertă sosind însă pentru vârf şi de la campioana Bulgariei, Ludogoreț.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel