Becali vrea să aducă doi atacanți de națională la Steaua

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a anunțat vineri că are de gând să reînvie două oferte pe care le-a făcut și în vară, pentru a aduce la Steaua doi atacanți de națională.

Astfel, latifundiarul din Pipera și-a fixat din nou două ținte pe piața transferurlor: este vorba despre Denis Alibec și Ciprian Marica, conform gsp.ro.

Până la sfârșitul acestui an, Gigi Becali îi va trimite o nouă ofertă patronului formației Astra Giugiu, Ioan Niculae, pentru aducerea lui Denis Alibec la Steaua.

Șansele ca vârful giurgiuvean să vină în curtea roș-albaștrilor sunt considerabile, în condițiile în care Astra se confruntă cu mari probleme financiare.

După jucătorul Astrei, patronul roș-albaștrilor s-a reorientat și către Ciprian Marica. Ajuns la 30 de ani, atacantul naționalei României s-a despărțit de curând de turcii de la Konyaspor. Potrivit sursei citate, Becali l-a sunat pe Marica pentru a-i propune un contract până după play-off-ul Champions League 2016, aceeaşi ofertă sosind însă pentru vârf şi de la campioana Bulgariei, Ludogoreț.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel