Becali sugerează că Iohannis a făcut trafic de copii

becali gigi dece
becali gigi dece

Deputatul Gigi Becali a declarat vineri că ar da o lege ca cei care au făcut trafic de copii, dar spun de 20 de ani că sunt primari cinstiți, să fie dați afară din PNL. Becali face aluzie la prim-vicepreședintele PNL Klaus Iohannis asupra căruia planează suspiciuni că la începutul anilor '90 a fost intermediarul unei adopții dubioase a trei copii români de către o familie din Canada.

”Doar o hotărâre judecătorească mă poate da afară din Parlament. Timp de patru ani de zile, mandatul meu va fi intact, nimeni nu se poate atinge de el. Poate Iohannis să dea ce legi vrea el, nu se aplică retroactiv. Nu scrie nicăieri în Constituţie că, dacă eşti condamnat, nu poţi fi ales”, a spus Gigi Becali.

Declarația deputatului vine după ce, joi, la Sibiu, Klaus Iohannis a afirmat că nu este de acord ca parlamentarii sau miniștrii să aibă condamnări penale, răspuns dat în contextul unei întrebări legate de o eventuală condamnare a ministrului Transportului, Relu Fenechiu. Acesta din urmă este acuzat într-un dosar că ar fi cumpărat cu 20 de milioane de lei vechi zeci de transformatoare, pe care le-ar fi revândut societății Electrica Moldova la suprapreț, scrie adevarul.ro.

Gigi Becali subliniază însă, că, poate fi înlăturat din Parlament doar printr-o hotărâre judecătorească, de mandatul său neputând să se atingă nimeni timp de patru ani.

”Dacă Johanis pune condiţii, pun şi eu condiţii: cei care au făcut trafic de copii şi cei care au părinţi milionari, dar ei spun că sunt primari cinstiţi de 20 de ani, să nu mai fie primiţi în PNL”, a adăugat Becali.

Deputatul consideră că edilul Sibiului nu-l va depăși niciodată în popularitate, în ochii poporului român.

”N-o să ţină cont poporul român de Iohannis în faţa lui Becali niciodată. N-o să câştige germanii niciodată în faţa lui Becali. Toţi cei care cred că Iohannis are mai multă imagine decât Becali se înşală. Iohannis e un neamţ”, crede parlamentarul.

Gigi Becali a fost condamnat prin decizie definitivă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat că i-a sechestrat și torturat pe cei care i-au furat mașina în 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel