Stadionul Național. Becali, rămâne fără stadion: ”Voi vorbi cu fina”

becali
becali

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, este supărat după ce primarul Gabriela Firea a anunţat că Stadionul Naţional va rămâne închis până la trei luni, pentru a se schimba gazonul.

Gigi Becali a spus că echipa sa nu va mai juca la Voluntari, dar susține că va discuta cu fina lui, Gabriela Firea, pentru a redeschide mai rapid cel mai mare stadion al ţării.

Becali a afirmat, citat de prospot.ro, că ”avem meciuri grele, cu CFR, Viitorul şi Gaz Metan, nici nu o să avem unde o să jucăm. La Voluntari în niciun caz, acolo am pierdut multe meciuri, am pierdut puncte, ăla nu e stadion de noi, parcă e împotriva noastră. Habar nu am unde o să jucăm, o să încerc să vorbesc cu ea, nu se poate să-l închidă trei luni, pentru că gazonul poţi să-l schimbi într-o săptămână, de ce ai nevoie de 2-3 luni?”

Gabriela Firea, a anunţat, luni seară, că Arena Naţională va fi închisă pentru toate evenimentele pe perioada cât va fi refăcut gazonul: "Având în vedere starea precară a gazonului de pe Arena Naţională, pe care a văzut-o toată lumea, nu e niciun secret, numai că lumea nu ştie în ce situaţie ne aflăm, că DNA se ocupă de gazonul de la Arena Naţională, am luat hotărârea de a închide Arena Naţională pentru toate competiţiile sportive şi de altă natură pe toată perioada remedierii gazonului."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel