Becali şi Tatoiu, alianţă împotriva lui Diaconescu: Mai lăsaţi-mă cu DD!

Gigi Becali (2)
Gigi Becali (2)

Recunoscuţi ca doi oameni între care ies scântei dacă se întâlnesc în acelaşi studio de televiziune, Gigi Becali şi Monica Tatoiu au găsit un punct comun: Dan Diaconescu. Cei doi consideră că DD primeşte prea multă atenţie din partea presei şi au cerut insistent să se discute şi despre alte subiecte. În acel moment, la România Tv, se discuta despre plecarea lui Diaconescu din ţară.

Primul care şi-a început tirul împotriva lui Diaconescu a fost Gigi Becali. "Mai lăsaţi-mă cu Dan Diaconescu. Acum stau toată ziua să discut ce a mai făcut Diaconescu. Lăsaţi-l în pace! A plecat, a plecat, bine că s-a dus. Dar toată ziua numai Diaconescu, Diaconescu!", a spus Gigi Becali.

La rândul său, Monica Tatotoiu l-a numit pe DD "aventurier economic". "Îi dăm prea multă atenţie acestui aventurier economic. Ar trebui să-l dăm la o parte şi să-l punem în aceeaşi categorie cu alţi aventurieri economici care au încercat să facă astfel de lucruri", a spus şi Monica Tatoiu.

Întreaga discuţie a pornit de la informaţia că Dan Diaconescu a plecat din nou din ţară. Patronul OTV anunţase că va depune mai multe plângeri penale în urma sistării negocierilor pentru Oltchim, însă nu a semnat niciun act în acest sens, astfel că acestea ar urma să fie depuse la Parchet vineri dimineaţă, a declarat avocatul Daniel Fenechiu, adăugând că Diaconescu ar urma să revină în România joi seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel