Becali, scandalizat după ce a pățit Borcea: Mi-e milă de el, plânge ca un copil

Cristi Borcea a fost dus de urgenţă la Spitalul Penitenciarului Jilava, iar Gigi Becali şi-a exprimat nemulţumirea faşă de tratamentul la care este supus finul său.

"Nu se simţea bine ieri. Nu ştiu astăzi. Oameni care conduc structuri ale statului, ce fel de oameni criminali... Cristi Borcea, 9 luni nu a venit acasă să îşi vadă copiii. Are dreptul la 30 de zile pe an. Vă daţi seama cum o să-i suporte Dumnezeu pe aceşti oameni criminali, care îşi bat joc? Nu este nimeni care să zică: băi, oameni buni, el nu a venit acasă 9 luni de zile! Mai are puţin şi se eliberează.

Cum să nu îl laşi să îşi vadă copiii? Asta l-a dărâmat. După câte are pe cap, stai aici şi te ţin ca pe un câine. Sunteţi neam de criminali? De câte ori mă sună plânge că nu îl lasă să îşi vadă copiii! A făcut cerere ca să îşi boteze copilul şi au zis nu. Eu cred că o să îi dea graţiere. Mi-e milă de el, că plânge ca un copil la telefon. Dacă s-ar băga DNA-ul în mafia lor... Fac şmecherii între ei. Orice mic stres la el, vă daţi seama...", a spus Gigi Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel