Becali ripostează: Bodu e aerian în PE. La școală era măscăriciul clasei

becali
becali

Europarlamentarul Gigi Becali i-a răspuns, duminică în direct la România TV, colegului său din Parlamentul European, Sebastian Bodu, care le-a cerut bucureștenilor să nu-l voteze pe latifundiar la alegerile parlamentare, pentru a nu aduce în Parlamentul României şi "zerul mahalalei politice".

Gigi Becali a ripostat și el dur la atacul lansat împotriva sa de către europarlamentarul PDL Sebastian Bodu în scrisoarea adresată bucureștenilor, declarând: "Ştiţi care e situaţiunea? Eu v-am spus, eu n-am nimic, eu îi iubesc pe homosexuali. Doar că el nu înțelege asta. Eu n-am nimic cu ei, numai că eu spun că ei fac păcat şi asta deranjează. El crede că e bine ce face, dar eu n-am nimic cu homosexualii (...) O spun fără niciun fel de răutate: Bodu a fost în clasă, la Constanţa, cu soţia mea. El era prostul clasei, era ultimul în clasă, era un fel de măscăriciul clasei, nu-l băga nimeni în seamă", a afirmat europarlamentarul.

Becali a mai arătat că Bodu este "aerian" prin Parlamentul European, menționând că PDL-istul nu "e de luat în seamă"

"Eu eram premiant la olimpiada de matematică, în generală şi chiar la liceu, în clasa a zecea, a unşpea, iar el era circul şi ultimul om din clasă. Cum putem să facem ceva în ţara asta cu circari d-ăştia de 2 lei. (...) Bodu e aerian acolo, prin Parlamentul European. Bodu nu e de luat în seamă", a declarat Gigi Becali.

Potrivit finanțatorului Stelei, aversiunea lui Bodu față de el datează de pe vremea când europarlamentarul PDL era la ANAF: "Ce a făcut el în viaţă? Nu e vina mea că el a jignit. I-am atenționat pe toți să nu jignească şi să nu ironizee că-i distrug. El e un măscărici. El are ce are cu mine de pe vremea când era la ANAF şi mi-a sechestrat averea. M-a rugat atunci: 'Te rog frumos, spune la jurnalişti că sunt gagicar şi nu sunt homusexual' şi eu am spus că am fost băiat bun şi am spus: 'Bodu nu e homosexual, ci gagicar'. Eu m-am ţinut de cuvânt că a zis că e gagicar, ce mai vrea?", a mai spus Becali, care a găsit și motivația secetei din România.

"De-aia e secetă, pentru că Dumnezeu vede cum punem proşti în conducere!", a notat latifundiarul.

Sebastian Bodu a adresat o scrisoare bucureștenilor, în calitate de "cetățean european care vrea ca clasa politică să arate altfel", în care îi roagă să nu îl voteze pe Gigi Becali. "Votați pe oricine altcineva sau nu votați pe nimeni. E destul că există incompetență, chiul și dezinteres față de actul legislativ. Nu aduceți acum în Parlamentul României și zerul mahalalei politice", a scris PDL-istul în mesajul său adresat votanților din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel