Becali, reacție după ce steliștii au returnat biletele la derby-ul cu Dinamo

Finanțatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a anunțat, înaintea derby-ului cu Dinamo, că aproape 3000 de suporteri steliști au returnat biletele cumpărate pentru meci.

Astăzi, clubul Dinamo a pus la vânzare în Stefan cel Mare 2000 de bilete la Tribuna a II-a, în sectoarele 116, 117, 118, astfel că numărul suporterilor dinamoviști prezenți pe stadion va crește de la 8600 la 10600.

Gigi Becali a mai declarat, înainte de meci, că principalii vinovați pentru coregrafia rușinoasă de marți seara sunt suporterii din galerie.

"Asta a fost o farsa, una bazata pe minciuna. Poti sa faci o farsa daca vrei, da nu bazata pe minciuna. E o minciuna care nu se face... Au facut-o, sa fie sanatosi. De vina sunt si suporterii Stelei. Daca tu nu vii sa faci coregrafie, normal, cand o casa nu e pazita, normal ca ataca hotii. Acum nu vor sa mai vina, au dat retur biletele, ca cica ne-am facut de rusine. Pai cine e de vina ca v-a facut de ras galeria lui Dinamo? Eu sunt de vina?", a spus Becali, citează prosport.ro.

"Voua nu va e rusine de galeria lui Dinamo? Pai galeria lui Dinamo a trecut prin cele mai mari nenorociri in astia 10 ani. N-au castigat nimic, insolventa, batuti distrusi. Si voi, Champions League, Europa League, campioana, campioana, Europa League, Champions League", a mai spus Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel