Becali: Proştii se uită şi îl votează pe Diaconescu - VIDEO

becali
becali

Gigi Becali a declarat, miercuri, la România TV că numai "proştii" îl urmăresc pe patronul OTV la emisiunile televizate: "E băiat deştept, dar minte foarte mult. face propagandă ordinară. Când îl văd, schimb postul".

"Dan Diaconescu face circ cu voi şi crede că va câştiga electoral. N-o să câştige prea mult electoral. Dan Diaconescu este băiat deştept şi ar fi un bun manager. El minte foarte mult şi nu cred că are nevoie, dar la ora asta riscă... tot circul ăsta... Eu unul, care îl iubeam pe Dan Diaconescu, când îl văd acum, dau pe alt program. Jur! Nu mai vreau să văd circul ăsta, batjocura pe care o face. (...) Mă deranjează circul ăsta pe care îl face în România. E prietenul meu, m-a ajutat, nu am să mă cert cu el, dar nu îmi place circul ăsta. Recunosc, Dan Diaconescu mi-a fost aproape când mi-a fost greu, dar să nu o luăm razna!", a declarat Becali, într-o intervenţie telefonică la România TV.

 În replică, patronul OTV,  i-a transmis lui Gigi Becali faptul că el nu va înceta să-l ajute la nevoie: "Dacă din nou va fi arestat de Traian Băsescu, eu iarăşi o să-mi pun pielea în saramură ca să-l scot din închisoare. Dacă lumea îl va critica, eu permanent îl voi ajuta. Şi pe Becali şi pe Vadim şi pe toţi care mă critică. Îi stimez pe toţi. (...) Circul a fost făcut de domul Ponta."

 După aceste afirmații ale lui DD, Becali a intervenit din nou pentru a-l acuza pe Diaconescu de "propagandă ordinară".

 "Nu mai mă interesează pe mine ce face Dan. Propaganda ordinară se condamnă, este penală? Nu e penală, de-asta şi face. El se distrează cu voi că e prea inteligent şi îţi bate joc de noi toţi. De mine nu, că eu nu mă mai uit la el. Sunt idiot să mai ascult ce zice Dan...? Proştii se uită la el. Nu-l mai băgaţi în seamă dacă face propagandă ordinară! Dar e şi o chestiune de batjocură la adresa poporului român ce face el, tot să-l vadă cu minciunile lui în continuare aşa... Nu se poate chiar aşa! Cei 10% care votează PPDD şi se uită la el sunt proşti. Nu că sunt proşti, sunt vai de mama lor, oameni de bună credinţă, oameni care nu ştiu de capul lor, habar n-au", a afirmat Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel