Becali, necruțător cu Alibec: Nu am făcut pentru niciun jucător asta

FCSB a trecut cu 2-1 pe teren propriu de Concordiei Chiajna, revenind pe primul loc în Liga 1.

 Într-un meci în care Gnohere a marcat golul victoriei, Denis Alibec a intrat pe final şi nu a reuşit să impresioneze, ratând două şanse bune de gol. La finalul meciului, finanţatorul Gigi Becali l-a criticat din nou, scrie Prosport.

"Lui Alibec nu îi iese nimic. Dumnezeu nu ajută când ai ego, când eşti numai pentru tine. El a crezut că e puternic, că nu ştiu cum, eu sunt tare şi El îţi arată că nu eşti atât de tare", şi-a început Becali discursul.

Finanţatorul FCSB a recunoscut că Alibec este sprijinit pentru revenire, însă a trecut rapid de la a-l asigura de susţinere la a-l ameninţa că poate ieşi din lot: "Echipa e lângă el după ce a plâns atunci, e bine că e dragostea asta între jucători. Şi e bine că şi galeria îl susţine, să înţeleagă şi el ceva din asta. El simte, numai să nu uite. Dar uite că nu îi iese, a avut-o de două-trei ori. De ce să fie scos Bizonul de Alibec? Credeţi că Steaua stă într-un jucător? Şi aşa pentru el am făcut multe concesii, nu am făcut niciodată pentru un jucător ce am făcut pentru Alibec. Steaua are milioane că îl are pe Becali, iar Becali îi dă milioanele", a spus Becali, potrivit Prosport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel