Becali: Năstase ar putea să-şi recapete drepturile electorale

George Becali a declarat, marţi, că  Adrian Năstase poate să-și recapete drepturile electorale. Asta în condițiile în care se va promova de către Parlament o lege de amnistie, dacă dăm o lege de amnistiere, se şterge şi pedeapsa complementară de a alege şi de a fi ales şi atunci că, binenţeles, că şi domnul Năstase poate beneficia de ea, a declarat deputatul George Becali.

"Eu vă pot spune sentimentul pe care îl trăieşte un om când este acolo între gratii este cel mai urât sentiment, pentru că e vorba de libertate, pentru că eşti acolo închis într-o încăpere la care tu cheia de interior nu o ai", a spus Becali, întrebat să comenteze eliberarea lui Adrian Năstase din închisoare.

  Întrebat în legătură cu parcursul politic a lui Adrian Năstase, Becali a spus că fostului premier i s-a luat, printr-o hotărâre, dreptul de a alege şi a fi ales, posibil pentru 4-8 ani şi numai după adoptarea unei legi de amnistiere acesta poate să recapete aceste drepturi în următorii 3 ani.

 "Domnia sa (Adrian Năstase-n.r.) are, printr-o hotărâre, i s-a luat dreptul de a alege şi de a fi ales, nu ştiu câţi ani, 4-8 ani. Numai dacă noi vom promova aici o lege de amnistie, dacă dăm o lege de amnistiere, se şterge şi pedeapsa complementară de a alege şi de a fi ales şi atunci că, binenţeles, că şi domnul Năstase...Mi se pare că există o lege de asta, iniţiată de 6-7 luni, pe la Senat, stagnează. E posibil să promovăm în următorii 1-2-3 ani o lege de asta şi probabil că se va da şi domnul Năstase să poată fi ales şi să aleagă peste 3 ani", a explicat Becali, adăugând că este gata să promoveze el o lege pentru fostul preşedinte al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel