Becali, mândru de moștenirea pe care o va lăsa nepoților

Gigi Becali se mândrește cu scrisoarea primită de la președintele PE Martin Schulz, în care oficialul european îi mulţumeşte pentru activitatea depusă ca europarlamentar.  "E o moştenire pe care o las nepoţilor ca să vadă cine a fost bunicul lor", a decretat Becali, recunoscând că, deși este o practică obișnuită în PE, scrisoarea de politețe primită de la Bruxelles are o însemnătate foarte mare.

"Vă felicit călduros pentru alegerea dumneavoastră ca membru al Parlamentului European şi vă urez succes în activitatea dumnavoastră. Doresc să vă mulţumesc personal şi în numele colegilor noştri pentru contribuţia dumneavoastră pozitivă la activitatea noastră pe durata întregului dumneavoastră mandat în Parlamentul European", a citit Becali din scrisoarea pe care Martin Schulz i-a trimis-o în limba română.

Becali a ținut să explice și motivul pentru care a făcut publică epistola primită de la oficialul european:  "Am ţinut să fac publică scrisoarea ca să demonstrez că eu, Becali, pe unde trec, nu trec ca peştele prin apă, ca să demonstrez că am ce arăta nepoţilor peste 20-30 de ani: am să le arăt scrisoarea lui Martin Schulz, am să le pun pe monitor discursul mei în Parlamentul European, o să le arăt discursul meu în Parlamentul României, întâlnirile cu Berlusconi şi cu alţi preşedinţi de cluburi din Europa. Ăsta e Becali!", a afirmat deputatul PNL, citează RTV.net.

Acesta a mărturisit și cât de neprețuit este pentru el mesajul transmis de la Bruxelles și cui îi va reveni marea cinste de a-l moșteni. "E o scrisoare de politeţe, se practică acest lucru, dar politeţea lui Martin Schulz şi-a exprimat-o printr-o scrisoare către Gigi Becali şi pentru mine e important. Putea să ignore acest lucru. Să nu credeţi că trimite la toţi parlamentarii care-şi dau demisia din Parlamentul European. Numai că eu eram Becali, un nume ce nu poate fi ocolit când pleacă din Parlament. E o moştenire pe care o las nepoţilor ca să vadă cine a fost bunicul lor", a spus Becali, care și-a anunțat intenția de a-i mulțumi personal lui Martin Schulz, pentru onoarea pe care i-a făcut-o.

De asemenea, Gigi Becali regretă faptul că nu s-a implicat în propagarea unei imagini bune a României în Comisia Europeană. "A propos de imagine şi acele MCV-uri, dacă mă ocupam eu personal şi aveam misiunea să fie un MCV bun pentru România, aţi fi văzut un MCV extraordinar", a conchis Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel