Război între Becali şi Sandu. Becali: Băi, vagabondule, circarule, tu eşti circar! Sandu: Îl dau în judecată

gigi becali
gigi becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, l-a atacat dur pe președintele FRF, Mircea Sadu, care a spus despre patronii din fotbalul românesc că sunt ”ciracri și creditori.”

Latifundiarul din Pipera a răbufnit azi la conferința de presă, organizată la palatul său, și a spus despre Sandu că a ”luat-o razna” și că este un ”nenorocit” .

”Mircea Sandu trebuie să ne laude, nu să ne critice. El încă doarme, crede ca încă mai trăieşte ca acum 25 de ani. Asta e circul României este ceea ce face el, când o federaţie este comandată de la A la Z de procurori şi de judecători.Pe ce bază stă el la federaţie? L-am lăsat până acum că era bolnav, dar stai putin: dacă eşti bolnav lasă pe unul sănătos care să vorbească frumos. Tu şi toată familia ta eşti circar! Păi vagabondule, circarule, tu eşti circar! Băi nenorocitule cum îţi permiţi aşa ceva? Eşti nebun, gol în cap, numără până la 10 când vorbeşti. Şi dacă-mi taie capul, tot îi răspund", a declarat Becali la o conferinţă de presă, citat de Prosport

În replică, Mircea Sandu a anunțat că îl va da în judecată pe patronul Stelei pentru declarații nefondate, calomnioase.

"Urmare a declarațiilor total nefondate, jignitoare, calomnioase și suburbane făcute la adresa mea azi, 26 noiembrie a.c., de un oficial al SC FCSteaua București SA, pe numele său George Becali, nu pot afirma decât un lucru.  Anume, atacurile venind din partea unui reprezentant al unui club afiliat al Federației Române de Fotbal împotriva președintelui ales de membrii FRF, anunț public faptul că mă voi folosi de dreptul meu constituțional de a apela la toate pârghiile legislației statului român, precum și la cele ale regulamentelor fotbalistice și sportive românești și internaționale, toate aflate în vigoare, pentru a stopa o dată pentru totdeauna acest tip de apariții și de comportament, care nu au nimic comun cu sportul, cu o societate democratică în adevăratul înțeles al cuvântului și, îndeosebi, cu civilizația” a spus Sandu într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel