Becali, dialog halucinant cu o moderatoare România TV: ”Vorbește cu nebunii, hai pa!”

Administrația Națională a Penitenciarelor a sesizat Parchetul General în cazul lui Gigi Becali. Într-o intervenție telefonică la RTV, Becali și-a ieșit din minți.

ANP îl acuză pe Gigi Becali infracţiuni de ultraj şi şantaj la adresa unui director de penitenciar, după ce Becali ar fi amenințat directorul prin mesaje. Acesta e nemulțumit de faptul că vărului său, Victor Becali, nu i s-a aprobat eliberarea condiționată.

Gigi Becali a intervenit la România TV pentru a vorbi despre acest subiect. Pe fir, într-o intervenție telefonică se afla și Sorin Dumitrașcu, expert în penitenciare. Latifundiarul și-a ieșit din fire, l-a jignit pe Sorin Dumitrașcu, iar în cele din urmă a închis telefonul.

Solicitat să comenteze sesizarea ANP, dar și declarația lui Sorin Dumitrașcu care a precizat că a încălcat termenii eliberării condiționate, Becali și-a ieșit din fire ”să terminăm odată, suntem într-o țară normală. Se vorbesc doar tâmpenii. Eliberarea condiționată înseamnă altceva”. Ulterior, întrerupt de Sorin Dumitrașcu care voia să precizeze termenii eliberării condiționate, Gigi Becali i-a transmis moderatoarei Violeta Romanescu: ”Nu mă faceți să fac păcate, dacă mă puneți să vorbesc cu nebunii”.  

Sorin Dumitrașcu a intervenit și a precizat că ”eu îl respect pe domnul Becali, chiar dacă comite astfel de fapte. Îl ascult, dar dacă se poate să nu folosească asemenea cuvinte”.

În acel moment Becali a răbufnit către jurnalista Violeta Romanescu care l-a rugat să fie atent la limbaj: ”Mă fetițo, nu înțeleg? Vorbește cu nebunul și apoi sună-mă pe mine. Vorbește cu nebunul, lasă-mă că nu stau cu nebunii, hai pa!”, moment în care omul de afaceri a închis telefonul.

”Despre acest gen de comportament discutăm, cu părere de rău”, a concluzionat Sorin Dumitrașcu.

George Becali riscă astfel o nouă pedeapsa cu închisoarea de până la cinci ani la care se va adaugă o majorare cu jumătate din pedeapsa aplicată pentru săvârşirea unei infracţiuni în stare de recidivă plus restul de pedeapsa rămas neexecutat prin liberarea condiţionată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel