Becali dezvăluie ce discuta cu Băsescu la Golden Blitz

basescu si becali dc
basescu si becali dc

Invitat marţi seara la emisiunea "Ultima Oră" de la România TV, Gigi Becali a vorbit despre culisele faimoasei întâlniri cu Traian Băsescu de la Golden Blitz, declarând că dintre subiectele discutate nu lipseau Oltchimul şi Elena Udrea.

[caption id="attachment_233632" align="alignnone" width="552"] Foto: adevărul.ro[/caption]

Gigi Becali a declarat că nu înţelege cum a putut cineva care a stat cu el la masă şi pe care îl simţea ca pe un frate, să se schimbe subit şi să ceară arestarea lui. "Eram la Golden Blitz, vorbeam de mai multe combinaţiuni. N-a băut nimic, pe cuvânt. Eu de ce sunt intrigat? Omul ăsta vorbea cu mine atunci, a stat cu mine la masă, de parcă mi-era frate de 25 de ani, prieten cu el la cataramă. Cum să te schimbi aşa dintrodată şi să mă arestezi? Nu concep. Am vorbit în noaptea aia până la 6 dimineaţa. A sunat doamna Maria la un moment dat, i-a spus că e cu Gigi... Poate credea că...," povesteşte Gigi Becali în stilu-i caracteristic.

"Credeam că are o combinaţie cu Udrea."

"Am vorbit de multe, de Oltchim, de Puiu Popoviciu, de toate... Şi de femei. Mi-a spus de Elena Udrea că o respectă că nu a sărit din barcă. Mi-a zis că Elena Udrea şi Mona Muscă nu au părăsit corabia când era terminat, distrus. 'Au fost loiale şi d-aia le-am ţinut', asta mi-a spus. Eu credeam că e combinat şi a zis că nu are nici o combinaţie cu Elena Udrea. Mi-a zis: "N-am nimica, mă, cu ea". (...) Bărbăteşte, nu întrebi, dacă sunt prieten cu tine?," relatează omul de afaceri. Gigi Becali a spus că preşedintele l-a sfătuit să nu intervină în afacerea Oltchim şi i-a mai zis că uşile Cotroceniului sunt mereu deschise pentru el. O ofertă ce a expirat repede. "Atunci era altceva. Dup-aia nu a vrut să mă mai primească," spune dl Becali.

"Preşedintele trebuie iubit că e dat de Dumnezeu"

Europarlamentarul spune că a fost supărat pe Traian Băsescu, dar recunoaşte că acum i-a trecut. "Îl iubesc acum pe Băsescu, că e preşedintele nostru. (..) Dacă e al nostru acum, trebuie să-l iubim. Pace, îl iubim, ne vedem de treabă şi ridicăm ţara. Că nici n-avem nevoie noi de preşedinte. Stă cuminte acum. Ce-a păţit... nu-i mai trebuie. Îi e frică de o altă suspendare. Fie preşedintele cât de rău, trebuie să-l iubeşti că e dat de Dumezeu şi gata," a explicat milionarul din Pipera. "Glumesc, glumesc pentru a-şi da lumea seama de un lucru: că s-a terminat războiul şi că trebuie să facem pace. Preşedintele trebuie să facă şi el pace cu primul ministru şi să terminăm bâlciul. Eu am mare încredere în Ponta că face treabă," a mai adăugat Gigi Becali.

Celebra întâlnire dintre Traian Băsescu şi Gigi Becali de la localul Golden Bitz a avut loc în 2006, când cei doi au sărbătorit calificarea echipei de fotbal Steaua în semifinalele Cupei Uefa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel