Becali, delir la TV: Am vorbit direct cu Hristos!

Becali
Becali

Gigi Becali a avut din nou o declarație incredibilă, în direct, la televiziune.

Becali a vorbit despre performanța Simonei Halep, spune că s-a rugat în timpul meciului și a 'vorbit direct cu Hristos'. Mai mult, Becali a continuat și a anunțat că FCSB va câștiga Champions League în maximum 10 ani!

„Am trăit meciul Simonei Halep în lacrimi și rugăciune. Îl țineam pe Hristos la piept și mă rugam să câștige Simona punctul. Abia la finalul punctului respiram.

Pe mine nu mă interesează tenisul, mie îmi pasă de ea. Nu neapărat că e machidoancă, ea e româncă. Mă rugam foarte tare în timpul meciului. Vorbea nevasta cu mine și i-am zis 'Lasă-mă să mă rog'. Mă rugam și zicem 'Doamne, să câștigăm noi, ortodocșii, nu cei care sunt veșnic bogați. Oile lor umplu drumurile când trec. Vorbeam direct cu Hristos și mă rugam să câștige meciul.

(...)

Așa cum zicea ea acum șase ani că va câștiga Roland Garros, ziceam și eu acum 10 ani că vom juca în Liga Campionilor. Acum voi spune, iar voi o să credeți că sunt nebun, că în 10-12 ani voi câștiga UEFA Champions League. Vă promit, o să vedeți. În 10-12 ani sau când va crede Dumnezeu că merit. Simona ne-a dat putere. Vă promit că voi câștiga Liga Campionilor!", a declarat Gigi Becali la Pro X, citat de GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel