Becali: "Cu Tănase, Rusescu și Popa pe teren suntem imbatabili"

becali
becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care s-a arătat mulţumit de victoria obţinută de echipa sa împotriva celor de la Ekranas, în play-off-ul Europa League şi i-a lăudat pe Rusescu şi pe Adi Popa.

Autor: Andreea Vlădan

"Adi Popa este un jucător de calitate, de mare valoare. El a intrat bine. O să vorbesc personal cu el şi o să-i dau voie să dribleze, pentru că e puţin timorat şi îi e frică să dribleze. El dacă nu face driblinguri în regim de viteză, îi e frică, pentru că asta e calitatea lui. ", a spus Becali despre cea mai recent achiziţie a steliştilor.

De asemenea, finanţatorul Stelei, a spus că i-a cerut lui Reghecampf ca de acum înainte Cristi Tănase, Adrian Popa şi Raul Rusescu să facă parte din echipa de start."Am vorbit cu Reghe şi i-am spus că am o rugăminte la el, să aplice toate cunoştinţele sale ca aceşti trei jucători să fie toţi în teren, pentru că dacă jucăm cu ăştia trei, suntem imbatabili. Pentru noi, tot timpul atacantul e om în minus, pentru că nu participă la jocul Stelei, el doar pune latul în poartă, lasă că o bagă Adi Popa. Rocha a primit o pasă, credeam că o ajunge, că şi eu o ajungeam, parcă e dat pe calculator cu încetinitorul. Păi eu am nevoie de aşa ceva? La Steaua nu se poate ca un jucător să facă aşa ceva. Reghe spune că o să dea 15 goluri, o să le dea dacă îi dă Rusescu să o bage cu latul în poartă. Aşa şi eu dau 20 de goluri dacă îmi dau Rusescu şi Tănase pasă. Mi-a promis că va încerca" a spus el.

Steaua a scris istorie în Lituania, s-a calificat mai departe şi este prima echipă românească calificată încă din preliminariile grupelor nouă ani la rând. "Steaua s-a calificat mai departe, pentru că aşa cum şi-a aşternut, aşa doarme. Noi ne-am pavat curtea frumos şi acum avem drumul pavat în curte. E a noua calificare." , a mai spus Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel