Becali, critici după ce Burleanu, unicul candidat la șefia FRF, a fost reales: Asemenea batjocură nu pot să concep

Becali a contestat victoria obținută de Burleanu la alegerile FRF. De asemenea, patronul FCSB-ului a criticat Federația pentru regula potrivit căreia un candidat trebuie să aibă cinci ani într-o funcție de conducere a unui club pentru a putea intra în cursă pentru șefia forului.

Becali nu s-a ferit de cuvinte în momentul în care a văzut imaginile de la Arena Națională, unde era inclusiv Valeriu Argăseală, președintele clubului bucureștean, căruia i-a propus să candideze, și s-a declarat revoltat că niciunul dintre membrii Adunării nu a fost împotriva lui Răzvan Burleanu.

”Ce mă interesează pe mine de Federație? Pe mine nu mă interesează, eu am vrut doar să-l pun pe Vali Argăseală să candideze să nu ne facem de râs. Ăștia-s oameni? Tu nu ești om. Ăștia sunt oameni de acum 300 de ani, 500 de ani. Nu mă interesează pe mine, eu am văzut mizeria asta și nu m-a interesat. Eu în așa ceva nu m-am băgat, nu m-a interesat.

Asemenea batjocură nu pot să concep, asemenea circ. Eu nu pot să concep așa ceva. Cum să fie așa ceva? Eu n-am nimic cu Burleanu, numai chestia asta când o văd îmi vine să vărs. Ce-i circul ăsta? Ce cauți acolo? Îți dai seama cât de înapoiați, cât de sclavi, cât de săraci mental suntem? Ce membri? Du-te mă de aici. Vezi de treaba ta, nu sunt membri. Nu m-a întrebat pe mine Argăseală, că-i ziceam 'stai acasă, mă'. Nici Argăseală nu e om. A înnebunit lumea definitiv, li s-au întunecat mințile. E prea mare mizeria, mi-e rușine să comentez așa ceva. Să nu se ridice niciunu să-i spună 'domnul Burleanu, te votez, dar fă ceva, scoate mizeria aia cu cinci ani ca să candidezi'. Ce e râsul ăsta? Să nu poată nimeni să candideze. Mi-e și rușine, mă înjosesc dacă eu comentez niște oameni de nimic.

Ăia nu sunt oameni. Omul are rațiune, are demnitate, are gândire. Asta-i gândire? Asta-i rațiune? 'Venim aici, stăm la tribune și te votăm pe tine, un candidat doar'. Cum nu-i vina lor? N-au spus ei că n-ai voie să candidezi dacă n-ai cinci ani de președinție? Nu se încadrau fotbaliști care au notorietate. El ce experiență avea când a candidat? În viața, nu vei fi niciodată biruitor dacă nu ești recunoscut ca biruitor. Asta nu-i biruință, e un circ care rămâne de râs în istorie”, a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

Amintim faptul că marți, 12 aprilie 2022, la Arena Națională s-a desfășurat Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost ales pentru al treilea mandat la Casa Fotbalului în urma votului deschis în care toți cei 272 de membri prezenți l-au reconfirmat în funcție. Burleanu a fost unicul candidat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel