Becali, blat cu un angajat CFR Cluj. Declarație incredibilă: A venit la mine...

Gigi Becali, cel care a anunțat în repetate rânduri că se retrage definitiv de la FCSB, s-a declarat în această dimineață un inamic al meciurilor aranjate și a dezvăluit cum a refuzat un blat în care trebuia să fie implicată echipa sa, în urmă cu 13 ani.

"Din 2003, de când am preluat Steaua, niciodată nu a existat niciun aranjament. A venit Răzvan Zamfir la mine, cel care e acum la CFR Cluj. A venit la mine la birou, jucam cu FC Brașov prin 2005. Juca Dorinel Munteanu, iar Zenga era antrenor, parcă.

«Băi, domnul Gigi, vrei să câștigi titlul? Eu am trei jucători acolo, te costă fiecare 25.000 și vreau și eu 25.000, deci 100.000 de euro».

N-am vrut asta, am jucat pe bune și am câștigat. Niciodată nu am acceptat aranjamente", a declarat Becali, la Digi Sport, citat de GSP.

Partida incriminată a avut loc în penultima etapă din sezonul 2004-2005, când Steaua s-a impus la limită la Brașov, 1-0. Roș-albaștrii aveau să câștige titlul în acel sezon, după o bătălie derulată până în ultima etapă cu Dinamo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel