Becali, aviz negativ de la MJ din cauza unui viciu de procedură

Președintele Traian Băsescu a declarat, marți seara, că Gigi Becali nu poate fi pus în libertate din cauza avizului negativ primit de la Ministerul Justiției. Potrivit unor informații, cererea de grațiere nu ar fi îndeplinit toate condițiile. 

Avizul negativ primit de la MInisterul Justiției a spulberat, pentru moment, speranța de punere în libertate a lui Gigi Becali și a familiei. Cel care îl ține în continuare pe Bacali între zidurile închisorii este un viciu de procedură.

Practic, Ministerul Justiției a dat acel aviz negativ, deoarece în momentul  în care a fost depusă de către familie acea cerere, nu ar fi fost respectați toți pașii prevăzuți de lege, deoarece există o procedură potrivit căreia cererea trebuie formulată, depusă și ulterior luată în discuție. Acest lucru nu oprește cu nimic familia în a depune noi cereri de grațiere. Important este ca cererea să fie depusă fie de Gigi Becali, fie de către un membru al familiei.

Traian Băsescu a declarat la B1 TV că pe data de 13 ianuarie a primit din partea Ministerului Justiției adresa prin care se comunica avizul negativ, alături de alte două nume pe care președintele nu a dorit să le amintească.

Referitor la acest subiect, Paula Iacob a declarat la RTV că armata de avocați a lui Becali nu poate face nimic în fața unui simplu aviz nefavorabil. Am înțeles că acesta se bazează pe motive procedurale care, eu personal, nu cred că mai există.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel