Becali, atac la Tăriceanu: E șantajat. E în combinație cu Popoviciu

becali2
becali2

Deputatul PNL George Becali consideră că liberalii nu trebuie să dea ocazia PSD de a veni cu propria propunere pentru alegerile prezidențiale, susținând că ultimele declarații ale lui Călin Popescu Tăriceanu, privind desemnarea candidatului PNL la  președinție, au fost făcute în urma unui șantaj, în care ar fi implicat și Puiu Popoviciu.

Imediat după ieşirea publică a preşedintelui PNL, Gigi Becali a comentat declaraţiile lui Crin Antonescu şi Călin Popescu Tăriceanu: "Crin nu a vrut să spună - Călin Popescu Tăriceanu e unealta adversarilor PNL. PSD abia așteaptă ca PNL să propună pe altul decât Crin Antonescu pentru că vor spune că înțelegerea a fost pentru Crin și cum înțelegerea a picat vom pune și noi un candidat la președinție. Ponta își ține promisiunea doar pentru Crin, pentru că e om de onoare și dacă nu se țin liberalii. se spală pe mâini", a declarat Becali, potrivit pesurse.ro.

Gigi Becali a oferit și o explicație a ultimelor declarații oferite de fostul prim-ministru. "Acest joc Tăriceanu îl face conștient și e o combinație a lui Puiu Popoviciu în Băneasă unde Tăriceanu a luat șpagă 7 milioane de euro și acolo e combinația şi cu PDL. Cred că e un mare șantaj, e șantajat Tăriceanu", a adăugat fostul europarlamentar, care susține că fostul premier nu ar trebui exclus din PNL.

"Nu trebuie exclus, trebuie să rămână pentru a se umple de penibil", a încheiat Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel